vendredi 25 avril 2014

گزارشگران بدون مرز خواهان بررسی مستقل وقایع زندان اوین شد



گزارشگران بدون مرز خواستار ان است تا به احمد شهید اجازه‌ی سفر به ایران و بازدید از بند ۳۵۰ زندان اوین داده شود. چهارصد فعال مدنی نیز در نامه‌ای به روحانی خواستار آن شدند که متخلفان را شناسایی و با آن‌ها برخورد کند.

سازمان "گزارشگران بدون مرز" با انتشار بیانیه‌ای خواهان تشکیل کمیسیونی مستقل برای بررسی وقایع بند ۳۵۰ زندان اوین شد.

این بیانیه که روز پنج‌شنبه (۲۴ آوریل) منتشر شد، با انتقاد از حمله‌ به زندانیان سیاسی در این بند، خواستار آن شد تا به احمد شهید، گزارشگر سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران اجازه‌ یابد به ایران سفر کند و با زندانیان این بند دیدار داشته باشد.

بیانیه‌ این نهاد مدافع حقوق روزنامه‌نگاران و وبلاگ‌نویس‌ها در سراسر جهان می‌گوید:«جمهوری اسلامی ایران خود را نظامی مصون از مجازات می‌داند. تا به‌حال هیچ‌کدام از مسئولان نقض فاحش حقوق‌بشر در ایران محاکمه و مجازات نشده‌اند.»


سازمان گزارشگران بدون مرز همچنین تاکید می‌کند که سلامت زندانیان این بند که مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته‌اند، به خطر جدی افتاده است. بسیاری از زندانیان در اثر اعتراض‌های گسترده‌ی بین‌المللی به این واقعه از سلول‌های انفرادی بار دیگر به بند برگردانده شدند؛ بااین‌حال بسیاری از آن‌ها همچنان از حق درمان محروم‌اند. گزارشگران بدون مرز از قول همسر یکی از زندانیان سیاسی این بند تاکید کرد که زندان اوین را به "ابوغریب" دیگری تبدیل کردند و نمی‌خواهند اثری از این "اقدام وحشیانه" آن‌ها باقی بماند.
نامه‌ی ۴۰۰ فعال مدنی به حسن روحانی در حالی که هنوز ابعاد بسیاری از حادثه‌ی حمله و خشونت نسبت به زندانیان بند ۳۵۰ اوین مبهم است، جمعی از فعالان مدنی در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار پیگیری جدی درباره‌ی وقایع "پنج‌شنبه سیاه اوین" شدند.

احمد خاتمی: روحانی محکم توی دهن اوباما بزند


امام جمعه موقت تهران به روحانی توصیه کرد "وقتی اوباما دری وری می‌گوید محکم توی دهنش بزند." او از مذاکره‌کنندگان هسته‌ای نیز خواست وقتی آمریکایی‌ها "مثل بچه آدم" حرف نمی‌زنند با آن‌ها مقابله به مثل کنند.

احمد خاتمی بخشی از خطبه‌های نماز جمعه روز پنجم اردیبهشت تهران را به رابطه ایران و آمریکا و مذاکرات هسته‌ای اختصاص داد و به مذاکره‌کنندگان ایرانی توصیه کرد که "به دشمن اعتماد نکنند." عضو مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران گفت: «مسئولان مذاکره کننده ما باید وقتی پای میز مذاکره می‌روند، بدانند با دشمنی کینه‌توز و غیر قابل اعتماد مواجه شده‌اند و هیچ اعتمادی به آن‌ها نیست.»

حذف "دری وری" امام جمعه به گزارش سایت خبری تسنیم، منسوب به سپاه پاسداران، خاتمی از مسئولان خواست در عرصه اظهارنظرهای سیاسی نیز مانند عرصه مذاکرات "هماوردی" کنند. او در تشریح منظور خود افزود: «وقتی رئیس‌جمهور آمریکا دری وری می‌گوید رئیس‌جمهور ما هم محکم به دهنش بزند.»

vendredi 18 avril 2014

امام جمعه موقت تهران: فتنه موجب تحریم شد نه مسئله اتمی

کاظم صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران روز 18-4-2014 در خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به مسئله اتمی و تحریم های بین المللی علیه ایران گفت: "گمان نکنیم مسئله هسته ای موجب تحریم بود، بلکه فتنه موجب تحریم شد چرا که در زمان فتنه، برخی ، دولت را ضعیف نشان دادند و دشمنان جرأت کردند بی قانونی کنند". 

اصطلاح "فتنه" که توسط اصولگرایان در ایران آن را بکار می برند به اعتراضات مردمی سال 2009 پس از انتخابات ریاست جمهوری اطلاق می شود و منظور از سران فتنه همان رهبران جنبش اصلاح طلبی در ایران هستند.

صدیقی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه ایران تاسیسات اتمی خود را تعطیل نخواهد کرد، افزود: "اگر دنیای استکبار بتواند چرخ های سوخت هسته ای ما را از کار بیندازد، شکست خورده واقعی خواهیم بود. بر این اساس نه آب سنگین اراک و نه کانون های دیگر هیچگاه تعطیل بردار نیست".

وی با اشاره به دیدار برخی متخصصان انرژی هسته ای با رهبر ایران، گفت: "ایشان در این دیدار با صراحت و شفافیت بیان داشتند که به هیچ قیمتی از دستاوردهای دانشمندان مان در مسئله انرژی هسته ای عقب نشینی نخواهیم کرد".

امام جمعه موقت تهران افزود:" با فرمان نایب امام زمان نه تاسیسات آب سنگین اراک و نه کانون های دیگر به هیچ وجه تعطیل بردار نیست".

jeudi 17 avril 2014

اسکورت امنیتی روحانی در سفر به زاهدان


صادق لاریجانی: در جمهوری اسلامی به زنان هیچ اجحافی نشده است

رئیس قوه‌ی قضائیه ایران می‌گوید اسلام همان مقامی را برای زن قائل است که برای مرد و مدعی است که به زنان در جمهوری اسلامی تبعیضی اعمال نشده است. اما زنان در قوانین ایران با تبعیض‌ها و نابرابری‌های متعددی مواجه‌اند.



صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه‌ی قضائیه ایران در اظهارات خود در مراسمی در آستانه‌ی روز مادر در ایران مدعی شد که در جمهوری اسلامی ایران هیچ اجحافی به زنان نشده است.
به گزارش خبرگزاری "ایلنا"، آملی لاریجانی در سخنان خود تاکید کرد که اسلام برای زن همان مقامی را می‌بیند که برای مرد قائل است و گفت که باید "نگاه باارزش جمهوری اسلامی به جایگان زنان" را به گوش جهانیان رساند.
او با انتقاد از رویه‌ی غرب که از نقض حقوق بشر و حقوق زنان در جمهوری اسلامی ایران شکایت می‌کند، گفت:« چگونه مدعیان حقوق بشر غربی که اجدادشان تا همین یکی دو قرن پیش از این برده‌دار، گاوچران و دزد دریایی بودند، معیارهای حقوق بشری را برای تمام جهان تعیین و به مسلمانان تحمیل می‌کنند؟»
رئیس قوه‌ی قضائیه ایران با تاکید بر این‌که جمهوری اسلامی "فرصت‌های اجتماعی بسیار" برای زنان فراهم کرده است، خواست تا گروه‌های مختلف جامعه با "عزم جهادی" معارف ناب اسلام درباره‌ی زنان را تبیین و معرفی کنند.
این اظهارات صادق لاریجانی در حالی مطرح می‌شود که همزمان سازمان تامین اجتماعی کشور اعلام کرد که دست‌کم یک سوم زنان شاغل ایرانی به علت استفاده از حق مرخصی زایمان شش ماهه، کار خود را از دست داده و بیکار می‌شوند.

ضرب و شتم بی‌‌سابقه زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ اوین




 روز پنج‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۳ عوامل اطلاعات، سپاه، وزارت اطلاعات و بیش از یک‌صد نفر از سربازان گارد سازمان زندان‌ با باتوم و ... زندانیان بند ۳۵۰ زندان اوین را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند.

در این گزارش امده که پس از این حمله بیش از سی تن از زندانیان مجروح و مضروب شدند و دست‌کم چهارتن از زندانیان سیاسی به دلیل خونریزی و شکستگی به بیمارستان خارج از زندان منتقل شده اند. همچنین در این گزارش آمده که سی و دو نفر نیز پس از ضرب و جرح به انفرادی منتقل شده‌اند.

آن‌طور که در این گزارش امده علت حمله و ضرب و شتم زندانیان، اعتراض و مقاومت زندانیان در برابر "برنامه خشن بازرسی" از زندانیان بوده. این حمله بیش از پنج ساعت به طول انجامیده است.

سایت "کلمه" نوشته شدت ضرب و شتم زندانیان بند ۳۵۰ اوین به حدی بوده که هنگام انتقال زندانیان مجروح به انفرادی و بهداری زندان، مینی‌بوس حامل آن‌ها خونین بوده است. همچنین محوطه هواخوری این بند نیز به خون زندانیان آغشته شده است.

mercredi 16 avril 2014

آموزش عناصر حزب الله در ایران قبل از اعزام به سوریه

خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه 16-4-2014 در گزارشی به نقل از یکی از اعضای نظامی حزب الله لبنان نوشت:"عناصر حزب الله لبنان که در سوریه می جنگند نخست در ایران آموزش می بینند و سپس به سوریه اعزام می شوند".
در این گزارش آمده است که شمار عناصر حزب الله لبنان که در سوریه می جنگند به بیش از 5 هزار نفر می رسد".

این خبرگزاری به نقل از منبع حزب الله که نخواست نامش فاش شود، از نحوه بسیج و آموزش جوانان لبنانی توسط حزب الله لبنان و اعزام آنها به سوریه برای جنگ با مخالفان اسد، پرده برداشته است.

دراین گزارش آمده است که حزب الله لبنان برای جذب نیروی نظامی خود از میان جوانان 18 ساله و متدین استفاده می کند. این حزب نخست آنها را در منطقه "البقاع" به مدت 40 تا 90 روز با اسلحه سبک آشنا و آموزش می دهد و سپس قبل از اعزام آنها به سوریه، برای آموزش دوره تکمیلی 2 ماهه به منظور آموزش نحوه بکارگیری سلاح سنگین به ایران اعزام می فرستد.

طبق این گزارش منبع حزب الله لبنان گفته است که شرایط جنگ در لبنان با سوریه قابل مقایسه نیست. در لبنان فضای جنگ ها اغلب در جنوب محدود می شود. در حالی که در سوریه فضای جنگ و درگیری گسترده تر، جغرافیای منطقه پیچیده تر، دشمنان حزب الله با گردان های متعدد و راه روش جنگی آنها نیز متنوع و کاملا با تجربه که حزب دارد متفاوت است.

با این حال نیروهای حزب الله لبنان بر ارتش سوریه خرده می گیرند که از تجربه نظامی قابل توجهی برخوردار نیست و حتی گاهی اوقات آن را به بی نظمی و نداشتن انضباط مناسب نظامی توصف می کنند. حزب الله می گوید بارها شاهد بی نظمی نیروهای اسد بوده، و چندین بار به اشتباه نیروهای حزب الله را زیر آتشبار خود قرار داده است.

جنجال بر سر انتشار فایل صوتی عراقچی درباره توافق ژنو


انتشار فایل صوتی سخنان عباس عراقچی که در آن گفته شده آمریکا غنی‌سازی را به عنوان حق ایران نپذیرفته، با موج تازه‌ای از حمله به مذاکره‌کنندگان هسته‌ای هم‌زمان شد. او این اقدام را بازی با منافع ملی خواند.


عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه و عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با ابراز تعجب از آنچه "پخش ناقص و تحریف شده سخنانش در یک جلسه خصوصی" خوانده گفت: «نگرانم که این‌طور بازی با منافع ملی تا کجا می‌خواهد پیش برود!»

به گزارش خبرگزاری  (ایرنا) عراقچی روز چهارشنبه (۲۷ فروردین/ ۱۶ آوریل) از همه رسانه‌ها خواست: «در شرایطی که مذاکرات به مراحل حساس و پیچیده کنونی رسیده، از بیان اظهارات و ادعاهای بی‌پایه و اساسی که مغایر با منافع ملی و در راستای اهداف بیگانگان و دشمنان ایران اسلامی است، خودداری کنند.»

samedi 5 avril 2014

جیش العدل: دولت ایران به ما پیام داد مرزبانان را بکشید


عبدالرؤوف ریگی سخنگوی گروه مسلح جیش العدل در مصاحبه با العربیه.نت از موضع سخت مقامات ایرانی در گفتگو با آنها خبر داد ومقامات این کشور را متهم کرد که هیچ ارزشی برای جان نظامیان ربوده شده قائل نیستند.

عبد الرؤوف، برادر عبدالمالک ریگی رهبر اعدام شده گروه "جندالله" در این مصاحبه گفت که طرف دولتی به جیش العدل پیام داد که حتی اگر بقیه مرزبانان نیز کشته شوند به درخواست این گروه برای آزادی زندانیان بلوچ پاسخ مثبت نخواهد داد.

وی در ادامه تاکید کرد که تنها چهار نظامی ربوده شده به ایران تحویل داده شدند و جسد "جمشید دانایی فر" همچنان در اختیار این گروه است اما توضیحی درباره محل نگهداری آن نداد وتنها گفت :" در صورت تحویل گرفتن اجساد شهدایمان جسد دانایی فر را تحویل خواهیم داد".

ریگی در پاسخ به این سوال که آیا دولت ایران در برابر آزادی مرزبانان قولی به شما داده است؟ گفت :" ما این تصمیم را تنها بنابر تقاضا و مطالبه علمای اهلسنت و مرم ایران اتخاذ کردیم و دولت هیچ اهمیتی برای جان نظامیان قایل نیست و به ما اعلام کردند که سربازان را بکشید اما همانطور که گفتم بنابر درخواست مردم ایران و مطالبه علمای اهلسنت و بر اساس انسان دوستی آنها را تحویل دادیم در حالیکه می توانستیم به راحتی آنها را بکشیم ولی ما به جهان ثابت کردیم که تروریست نیستیم بلکه خواهان عدالت و برابری هستیم."
میانجیگران چه کسانی بودند؟
العربیه.نت از ریگی درباره هویت میانجیگران پرسید وی در این باره گفت که "علمای اهلسنت و معتمدان بلوچ واسطه شدند". و دولت ایران "هیچ قولی برای آزادی بازداشت شدگان بلوچ نداده است" اما خاطرنشان کرد،" تندروها خواهان کشتن سربازان بودند اما استاندار و علمای اهلسنت مانع شدند و برای مذاکره تلاش کردند."

به گفته وی:" نیروهای تندرو و اطلاعاتی های نظام خواهان کشتن افراد ربوده شده بودند تا مبارزان را بدنام نمایند اما علمای اهلسنت با مذاکره و گفتگو به این مساله خاتمه دادند."

وی افزود:" مولانا عبدالحميد بزرگترین نقش را در آزادی سربازان ایفا کردند" .
تحویل ربودشدگان در مرز افغانستان و ایران
سخنگوی جیش العدل در ادامه گفت که "افراد ربوده شده را در منطقه مرزی افغانستان و ایران نزدیک شهر زابل تحویل دادیم" و نه در پاکستان ."

با درود به رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران،برادر مسعود و خواهر مریم

در آخرین موضع گیری دولت آمریکا در برابر رژیم ایران تعدادی متعجب ، تعدادی ناراحت و اما بسیاری خوشحال شدند و استقبالی با شکوه به ع...