samedi 6 décembre 2014

كليپي در گراميداشت 16آذر و همبستگي با جنبش دانشجويي ايران


جنبش دانشجویی از آذر 1332 تا به امروز- همبستگي با جنبش دانشجويي

جنبش دانشجويي در ميهن ما سابقه اي درخشان وطولاني دارد ، هميشه دانشجويان ، قشر آگاه و پيشتازدرجريان مبارزه ضد ديكتاتوري بودند .
اولين جنبش دانشجويي در16 آذر 32 بوقوع پيوست كه درآن سه تن از آنها به دست رژيم وابسته شاه كشته شدند . از اين پس اين روز به نام روز دانشجو نام گرفت .
طي سالهاي بعد مبارزه سازمان يافته برعليه شاه از دانشگاه ها و از ميان دانشجويان انقلابي سر برآورد .
به همين دليل قبل ازانقلاب دانشگاه ها مظهر مقاومت وايستادگي در زمان شاه بودند .شاه تلاش ميكرد كه با دادن امتياز دانشگاه ها را خاموش كند. ولي وقتي كه دانشجويان تسليم نشدند ، وحشيانه به سركوب آنها پرداخت .
پس ازپيروزي انقلاب ، دانشجويان درابعاد بسا بسا بالاتر وارد فعاليت هاي سياسي برعليه ديكتاتوري آخوندي شدند . دانشگاه مركز مبارزه با ارتجاع و بنيادگرايي بود .
خميني كه درآغاز وعده آزادي دانشگاهها را داده بود ، وقتي كه دانشجويان به نظريات ارتجاعي او وقعي نگذاشتند ، به سركوب آنها پرداخت.
دراولين گام ، تحت عنوان انقلاب فرهنگي دانشگاه ها را تعطيل كرد ،خميني معتقد بود كه تمام فساد ها از دانشگاه برخاسته است . دهها هزار نفر از آنها را به جبهه هاي جنگ صد مردمي فرستاد .تعداد زيادي از آنها را اعدام كرد. براي دانشجويان بسيجي دردانشگاه سهميه گذاشت ، با انجام مصاحبه مانع ورود دانشجويان انقلابي به دانشگاه گرديد .
در دوران خاتمي كه ادعاي اصلاح طلبي داشت ، او قيام دانشجويي سال 78 را سركوب كرد و آنها را تهديد كرد .
ولي دانشگاه از جوشش باز نايستاد .
احمدي نژاد دانشگا ه ها را تبديل به پادگان كرد. را به ستاره دار وغير ستاره دار تقسيم كرد ولي بازهم جنبش دانشجويي متوقف نشد .
در قيام 88 دانشجويان نقش پيشتازي وكانون حركت هاي اعتراضي بود .
خامنه اي براي مهار جنبش دانشجويي ، دستور داد تا استخوانها پوسيده كشته شدگان جنگ را در دانشگاه دفن كند . كنترل اداره حراست به دانشجويان اوج تازه اي پيداكرد، استادان دانشگاه از باند ولي فقيه را بكار گمارد.
روحاني تحت عنوان دولت تدبير و اميد ، با زهم به سركوب دانشجويان پرداخت .
اما برغم همه سركوبهاي نظام شاه وشيخ ، جنبش دانشجويي هم چنان زنده است ،شعله آن خاموش نشده است . با جنبش دانشجويي درايران اعلام همبستگي كنيد . دانشجويان زنداني آزاد 

lundi 1 décembre 2014

فیلم؛ جنایات حکومت اسلامی از زبان امیرانتظام


رادیو فرانسه: عباس امیرانتظام، که از او به عنوان قدیمی‌ترین زندانی سیاسی در زندان‌های جمهوری اسلامی نام برده می‌شود، طی یک سخنرانی از جنایت‌های حکومت اسلامی طی ٣۷ سال زندان سخن گفت و تأکید کرد که تا آخرین لحظات حیاتش در برابر این نظام ایستادگی خواهد کرد.
امیرانتظام ۸۲ ساله که در دولت موقت مهدی بازرگان سمت سخنگویی دولت را بر عهده داشت، در سخنرانی خود در نمایشگاه نقاشی‌های محمد نوری‌زاد، می‌گوید: «من ٣۷ سال زندان بودم و الان هم در خانه خودم با فشار سازمان ملل متحد حصر خانگی هستم.»
وی با اشاره به شکنجه‌ها و مشکلات زندگی‌اش در این مدت، ادامه داد: «در تمام این ٣۷ سال یک بار بله در مقابل این نظام موجود نگفتم. سر خم نکردم، تأیید نکردم. »
امیرانتظام با تأکید بر این که در این مدت هیچ گاه رهبری نظام را قبول نداشته، کارهای او را «جنایت سیاه و تاریک» توصیف کرد.
این زندانی سیاسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره بغض‌آلود به دوری از فرزندانش گفت که آنان ٣۷ سال پیش از ایران رفته‌اند و او این دوری را به خاطر وطن تحمل کرده است.
گریه‌های اکرم نقابی، مادر سعید زینالی در آغوش امیرانتظام فضای جلسه را تحت تاثیر خود قرار داد. سعید زینالی دانشجویی بود که بیش از ۱۵ سال قبل، در جریان قیام دانشجویی ۱۸ تیر ۷۸، توسط ماموران وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی بازداشت شد و از آن زمان هیچ اطلاعاتی از وضعیتش در دست نیست.







گفتگو با مدیر بیمارستان ضیاییان پس از حادثه اسیدپاشی


ضارب زنان جهرمی، فرزند یک پاسدار است


هنوز زخم اسیدپاشی‌ها به زنان اصفهانی‌ها تازه است که رسانه‌ها خبرداده‌اند چند زن در شهر جهرم واقع در استان فارس، با چاقو مورد حمله قرار گرفته‌اند. خبرگزاری رژیم ایران، روز شنبه، هشتم آذرماه ضمن تایید حمله به دست‌کم ۶ زن که پنج نفر آن‌ها دانشجو هستند از قول  رضایی، سرپرست فرمانداری ویژه جهرم نوشت که ضارب در کمتر از ۷۲ ساعت دستگیر شده و به "عمل قبیح" خود اعتراف کرده‌ است. رضایی عنوان کرده که "علت اصلی حمله به این زنان هنوز مشخص نیست". ضارب، فرزند یک پاسدار بسیجی در شهرستان جهرم است و در فضای مجازی این گمانه طرح شده که این فرد با هدف "امر به معروف و نهی از منکر" و مبارزه با "بدحجابی" به زنان حمله کرده است. اما نادر فریدونی، عضو مجمع نمایندگان استان فارس در گفت‌وگو با "روز" امکان ارتباط حمله به زنان با "بدحجابی" را رد می‌کند ولی در عین حال معتقد است باید با مسببان ایجاد ترس و نامنی، اسیدپاشی و چاقوکشی با قاطعیت برخورد شود تا دیگر کسی با خیال امکان فرار از چنگال قانون، دست به چنین حرکاتی نزند.

قيمت نان ۴۰درصد گران شد


ی که مسئولان ميزان افزايش قيمت نان را ۳۰ تا ۳۵ درصد اعلام می‌کنند، قيمت‌های اعلام‌شده از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نشان می‌دهد آنچه در عمل اتفاق افتاده، افزايش حدود ۴۰ درصدی قيمت نان است.
به گزارش فارس، در حالی که مسئولان صحبت از افزايش حداکثر ۳۰ درصدی قيمت نان می‌کنند، اما نرخهای اعلامی سازمان صنعت و معدن و تجارت استان تهران با يک مقايسه سر انگشتی قيمت‌های جديد نشان می‌دهد که قيمت نان ۴۰ درصد افزايش يافته نه ۳۰ درصد!

با درود به رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران،برادر مسعود و خواهر مریم

در آخرین موضع گیری دولت آمریکا در برابر رژیم ایران تعدادی متعجب ، تعدادی ناراحت و اما بسیاری خوشحال شدند و استقبالی با شکوه به ع...