اما وزارت امور خارجه ایران ماه فوریه، ارائه روادید برای حضور دوباره این هیئت کرهای به ایران را رد کرد. ادامه تماسها با نظامیان کره شمالی میتواند تلاشهای ایران برای پایان دادن تحریمهای اعمال شده علیه خود را به بن بست بکشاند؛ اقدامی که غرب وعده آن را به تهران در صورت پایبندیاش به توافق اتمی اولیه ارائه داده است.
به نظر میرسید که این تماسها بر خلاف میل دولت حسن روحانی رئیس جمهوری ایران صورت گرفته است. موضع آیت الله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی ایران در باره این که آیا موافق این تماسها است، هنور مشخص نشده است.
وزارت امور خارجه ایران با صدور روادید برای اعضای هیئت کره شمالی در فوریه گذشته مخالفت کرده است. ین سوال اکنون خود را مطرح میکند: این همه اصرار بر مسلح شدن به تکنولوژی موشکی و در معرض خطر قرار دادن سیاستهای حسن روحانی در مذاکرات اتمی ایران به منظور بهبود چهره ایران در جهان برای چیست!؟ البته اگر سیاستهای ایران تغییر نکرده باشد و تهران سعی دارد به جهان بقبولاند چند مرکز تصمیم گیری در کشور وجود دارد تا حسن روحانی پیامدهای اقدامات دیگر مراکز، مبرا شود.
یکشنبه ۹ فوریه یک روز پس از سخنرانی رهبر جمهوری اسلامی ایران که در آن آمریکا را خواستار براندازی نظام جمهوری اسلامی دانست و بر لزوم افزایش توان نظامی جمهوری اسلامی تاکید کرد، تعدادی از نمایندگان مجلس با تذکری کتبی به حسن روحانی، به آنچه عدم حمایت وی از مانورهای نظامی و موشکی خوانده شد، اعتراض کرده و خواستار توضیح وی شدند.
این نامه به سخنان رهبر ایران اشاره کرده و تاکید میکند: «لازم است رییس جمهور حمایت و جدیت بیشتری از نیروهای مسلح در توسعه توان دفاعی و برگزاری رزمایشهای نظامی نماید».
دویچه وله
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire